
جلال ملکی، سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران پس از تماشای فیلم «آتش افروز» در جشنواره جهانی فیلم فجر در گفتوگو با خبرنگار فیلمنت نیوز گفت: «من به تازگی متوجه شدم که جشنواره جهانی از جشنواره ملی جدا شده است. این به نظرم خیلی اتفاق خوبی است. من کارشناس امور مربوط به سینما نیستم، اما فکر میکنم با جداسازی بخش ملی از جهانی، جشنواره جهانی فجر با تمرکز بیشتری برگزار شود و مخاطب راحتتر میتواند این جشنواره را تحلیل کند.»
او در ادامه گفت: «با جداسازی میتوان بهدرستی کارکرد و میزان رشد جشنواره را سنجید، ضمن اینکه این فاصله باز هم مخاطبان را برای دیدن فیلم مشتاق میکند.»
ملکی اظهار کرد: «امروز ما برای فیلمی که در مورد آتشنشانها بود دعوت شدیم، البته بهخاطر حضور در عملیات اطفای حریق کمی دیر به برنامه رسیدیم اما خیلی خوشحالم که هنر و سینما وارد مقوله ایمنی و آتشنشانها شده است و میتوان تا حدی از مشکلات و سختیهای این کار را برای مخاطبان به نمایش گذاشت؛ اتفاقی که کارشناسان شهری و ایمنی به آن نمیپردازند و هنرمندان جور آنها را میکشند.»
او ادامه داد: «تاثیر هنر و سینما بی نهایت است، من از هنر دور نبودم و ساز میزدم و در چند جشنواره کوچک هم موفق به کسب جایزه شدهام و از تاثیر و بزرگی هنر کاملا مطلعم. جایی که منطق و قوانین از خواستهها و انتقال مفاهیم در میماند، هنر و سینما با ظرافت و لطافت منحصر به فردش به کمک میآید.»
سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران افزود: «ساعتها سخنرانی و توصیه و میزگرد نمیتواند تاثیر 5 دقیقه فیلم و یا 1 فریم عکس را داشته باشد. هنر انسان را درگیر میکند و تحت تاثیر قرار میدهد. تاثیر سینما امروزه در جهان کاملا شناخته شده است و بیشتر کشورهای پیشرفته در هر مسئلهای از سینما استفاده میکنند که هم جذابیت و هم تاثیرگذاری بیشتری دارد.»